Restaurant

Restaurantul nostru à la carte este un spaţiu chic, minimalist, cu o atmosferă specială dată de aranjamentul mesei şi de iluminatul ambiental.

 

Meniul cuprinde o selecţie de preparate clasice internaţionale şi cu specific românesc iar dimineaţa, la bufetul de micul dejun, vă propunem prepárate sănătoase şi consistente.

MIC DEJUN

Preparat proaspăt în fiecare dimineaţă, micul dejun bufet al hotelului asigură un început al zilei echilibrat şi sănătos. Micul dejun bufet include o largă varietate de sucuri de fructe proaspete, produse de patiserie, mezeluri, brânzeturi, fructe, iaurturi, diferite tipuri de pâine şi multe altele. Se pot servi şi preparate calde făcute la comandă. Dacă sunteţi o persoană matinală sau trebuie să plecaţi înainte ca bufetul să se deschidă, întrebaţi la recepţie despre disponibilitatea unui mic dejun earlybird.

 

Tip de mic dejun: Mic dejun bufet, Mic dejun pentru persoane matinale, Mic dejun pentru copii

RESTAURANT NH BUCUREŞTI

Păşiţi în restaurantul nostru elegant şi pregătiţi-vă pentru experienţa unei mese de neuitat. Decorul atractiv şi minimalist dă o notă romantică peisajului cu scaune comode şi lumina ambientală caldă. Meniul nostru inovator combină bucătăria tradiţională românească cu preparatele internaţionale preferate, pentru a oferi ceva delicios pentru orice gust. Cu un spaţiu suficient pentru 40 de oaspeţi, restaurantul nostru este locul ideal pentru banchete, dineuri de afaceri şi petreceri private de orice fel.

 

Telefon: +40 21 3000 545

 

Tip de mâncăruri: Locală, Internaţională

 

Servicii: Opţiuni pentru copii, Sunt disponibile ziare, Opţiuni pentru vegetarieni

BAR

Fotolii moderne, confortabile şi băuturi apetisante fac din lobby locul ideal pentru un prânz usor sau un cocktail dupa cină. De asemenea, în lobby puteţi avea întâlniri informale cu prietenii sau partenerii de afaceri. Dacă doriţi să urmăriţi cele mai recente ştiri sau evenimente sportive, există si TV cu conexiune satelit.

 

INFORMAŢII DESPRE HOTEL

Check-in: 3:00 pm
Check-out: 12:00 pm
Check out on Lazy Sunday: 5:00 pm

Politica privind fumatul
Hotel 100% pentru nefumători

Parcare în afara locaţiei
În aer liber
Preţ: Gratuit

Politica privind animalele de companie
Este permis numai accesul cu câini ghizi pentru nevăzători: Gratuit

AVEŢI NEVOIE DE ASISTENŢĂ?

Sunaţi-ne la
+40 21 3000 545

NH Prague City

5 € cadou pentru al doilea sejur la noi

Reducere de 5% pentru toate rezervările dumneavoastră

Nopţi gratuite şi oferte exclusive

PĂRERILE OASPEŢILOR NOŞTRI

Rezervare

Se înregistra

Pleca de la hotel

1 cameră, 2 adult, 0 copil, 0 bebelus

Selectați camere

Sunați-ne
Selectați datele
Se înregistra

-

Pleca de la hotel

-